Accountmanager Technische Personeelsdiensten

/Accountmanager Technische Personeelsdiensten

Accountmanager Technische Personeelsdiensten

Moerdijk
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature Accountmanager Technische Personeelsdiensten Standplaats Moerdijk Fulltime

In deze functie krijg je alle ruimte tot ondernemerschap om binnen jouw eigen discipline jouw groep klanten proactief te bedienen en te voorzien van kwalitatief technisch uitvoerend personeel. Volledige teams, met leidinggevende die het werk uit handen komen nemen. Je bent eigenlijk vestigingsmanager, zonder dat je je bezig hoeft te houden met het zoeken van personeel en het aansturen van recruiters en planners.

Kerntaken:

  • Accountmanagement (klantcontacten onderhouden en uitbouwen)
  • Prospectbewerking (het binnen halen van nieuwe klanten door kandidaten/teams te bemiddelen)
  • De accountmanager (werkzaam vanuit NL) is leading en verzorgt correcte informatie over projecten aan de Project Support Planner en recruiters in het buitenland. Jouw taak dus om een heldere en constante communicatie te borgen zodat je collega’s constant voorziet van alle informatie vanuit de klant rondom het plannen en coördineren van technische medewerkers afkomstig uit o.a. Litouwen – Estland – Letland – Oekraïne op projecten in Nederland en België
  • Het houden van toolboxmeetings met kandidaten & werkplekinspecties.

 Jouw profiel:

  • Om succesvol te zijn ben je proactief ingesteld en ben je gewend om te werken in een dynamische omgeving.
  • Je bent commercieel slim en zeer klantgericht, je bouwt sterke relaties en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden in NL en Engels
  • Je bent daarnaast nauwkeurig en werkt systematisch ook op administratieve en organisatorisch vlak.
  • Je hebt een goede overview over de totale planning van alle facetten die bijdragen aan een goede bemensing van de projecten (Nederland & België)
  • De gewenste opleiding is HBO. Dit is geen harde eis.
  • We verwachten een zéér assertieve proactieve houding, Bevlogenheid voor een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een internationale werkomgeving met veel leuke collega’s.

 Het bedrijf

De focus van onze opdrachtgever richt zich op het inzetten van deskundige technische teams in industrieën zoals; offshore, scheepsbouw, petrochemie, farmacie, food, feed en utiliteit/windenergie. De teams worden volledig door onze opdrachtgever begeleid binnen en buiten de projecten.

De arbeidsvoorwaarden
Als specialist in de wereld van werken weten wij hoe belangrijk het is om jou als werknemer te belonen voor het harde werken. Naast een prima bereikbaar kantoor in Moerdijk, goede primaire arbeidsvoorwaarden hebben we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature kenmerken

CategorieSales

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

2019-07-04T08:48:57+00:00
Translate »