Constructiemanager Oost-Brabant

/Constructiemanager Oost-Brabant

Constructiemanager Oost-Brabant

Oss
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature Constructie Manager Oost-Brabant
Onze opdrachtgever is een onafhankelijke, multidisciplinaire dienstverlener in de energie, gas,- (petro-) chemie, proces industrie, farmaceutica en infra projecten. Elke dag werken zij aan het beheerst en succesvol voltooien van maintenance turnarounds en projecten. Op die manier heeft onze opdrachtgever inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd met vele vooraanstaande multinationals en hebben zij zich ontwikkeld als een belangrijke partner in de uitvoering projecten.

Taken en verantwoordelijkheden:

Er is een vacature ontstaan voor Construction Management die de revisie, gedaan door contractors, kan begeleiden in de uitvoeringsfase. Tevens dient in de voorfase scope beheer en ook planning gedaan te worden. In de voorfase van de revisie moet de kandidaat in staat zijn om diverse afdelingen intern met elkaar te verbinden zodat de scope omschrijving op tijd en volledig bekend is. Dit vergt goede communicatieve vaardigheden op HBO-universitair gebied. Het is belangrijk dat tijdig afstemming plaatsvindt met verschillende stakeholders (onderhoud, projecten en stafafdelingen) zijnde projectmanagers hbo+ en universitair. Communicatie is belangrijk naast kwalificatie en het volgen van de voorgeschreven procedures.

Competenties:

  • Communicator op hbo+ universitair nivo met ervaring om afdelingen met elkaar te verbinden
  • Relevante ervaring in Projectmanagement & Constructiemanagement in Pharma of eventueel Food.
  • Teambuilder, bruggenbouwer.
  • Voorkeur Good Manufacturing Practices (GMP) ervaring met betrekking tot interne procedures, kwalificatie en validatie.
  • Voorkeur planningservaring.

Wij bieden:

Allereerst een inspirerende werkomgeving waarin ze continu op zoek zijn naar hogere toegevoegde waarde voor hun klanten. Naast een goed salaris bieden zij een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer binnen een stabiel familiebedrijf. Bij goed functioneren bieden zij werkzekerheid (in de vorm van een baan voor onbepaalde tijd) en verdere begeleiding in de loopbaanontwikkeling.

Vacature kenmerken

CategorieTechniek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

By | 2018-11-12T12:02:28+00:00 november 12th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Constructiemanager Oost-Brabant
Translate »