Glaszetter

/Glaszetter

Glaszetter

Bergen op Zoom
Geplaatst 1 maand geleden

Over de functie:

Dagelijks werk je zelfstandig of met collega’s op een ingeplande route. Gedurende de dag wordt deze route aangepast met nieuwe schadeadressen. De werkzaamheden bevatten het vervangen en herstellen van (kapotte) ruiten bij zowel particulieren en bedrijven evenals scholen en instellingen. Naast de reparatiewerkzaamheden moet glas worden ingemeten en de klant geadviseerd worden over de mogelijkheden van het te vervangen product. Alle gegevens van zowel het inmeten als het plaatsen moeten worden ingevoerd in een speciale applicatie op een PDA.

Functie-eisen:

  • Communicatief
  • Ervaring is een pré
  • Bezit VCA/ GBO-vakcertificaat is een pré
  • Ervaring of opleiding/achtergrond timmerman/ houtbewerking
  • In bezit van Rijbewijs B
  • Klantgericht en representatief
  • Storingsdienst draaien
  • Zelfstandig maar ook in een team kunnen werken
  • Stressbestendig
  • Oplossingsgericht

Over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is al sinds 1952 de betrouwbare partner door levering en herstel van glas. Vanuit de werkplaats in Bergen op Zoom worden alle soorten glas aan particulieren en bedrijven geleverd. Met betrokken en vakbekwame medewerkers wordt er 24 uur per dag en zeven dagen per week gezorgd voor een snelle en vakkundige reparatie van glasschades. Door de mobiele werkplaatsen is een glaszetter na een melding in korte tijd ter plaatse. In de glasservice voor de zakelijke markt, geniet onze opdrachtgever al decennia het vertrouwen van onder meer woningcorporaties, bouwbedrijven, gemeenten, vastgoedportefeuillehouders, bedrijven en scholen. Met oog voor kwaliteit en efficiëntie wordt reparatie en onderhoud uitgevoerd naar strenge normen en binnen gestelde financiële bandbreedtes. Naast de uitvoering van reparatie en onderhoud zelf, geeft onze opdrachtgever haar partners de beschikking over een totaaloplossing voor onderhoud en renovatie. Daarin wordt ketensamenwerking ingebed met inzage in schadestromen en uitvoerig informatiemanagement met een verlaging van het total cost of ownership als doelstelling. Door de jarenlange ervaring en open bedrijfsstructuur is onze opdrachtgever de professionele Glaspartner in de regio voor resultaatgerichte vastgoedeigenaren en woningcorporaties.

Vacature kenmerken

CategorieTechniek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

2020-06-03T11:14:49+00:00
Translate »