Medewerker APV

/Medewerker APV

Medewerker APV

Steenbergen
Geplaatst 3 weken geleden

Gemeente Steenbergen, met haar 25.000 inwoners, vijf dorpen en een stad, is een gemeente om trots op te zijn. De kernen De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Welberg hebben ieder een eigen karakter en dynamiek, maar samen zijn ze één. Het is er fijn wonen, werken en recreëren. De gemeentelijke organisatie zet zich dagelijks vol ambitie in voor de gemeente Steenbergen. Een organisatie die volop in ontwikkeling is om klaar te zijn voor een mooie toekomst. Een toekomst waarbij we samen met onze inwoners bouwen aan onze gemeente.

Medewerker APV

Voor het cluster van Vergunningen, Toezicht en Handhaving  (VTH) zijn we op zoek naar een medewerker APV vergunningen voor 16-20 uur per week voor een periode van ca. 6 maanden tot en met 31 december 2020 (maximaal). VTH is onderdeel van het team, Wonen Werken en Beleven. Dit team houdt zich beleidsmatig bezig  met de fysieke leefomgeving van onze inwoners en ondernemers. Dit op het gebied van economie, recreatie, gebiedsontwikkeling, verkeer en vervoer, milieu, duurzaamheid, wonen, grondzaken en vergunningverlening, toezicht en handhaving.

De gemeente Steenbergen hecht waarde aan een goede relatie met onze inwoners, ondernemers, medewerkers en samenwerkingspartners. Hierbij is het ondersteunen van initiatieven een belangrijk uitgangspunt. De manier van communiceren vinden wij hierbij heel belangrijk.

Wat ga je doen?
De medewerker APV richt zich met name op de evenementenvergunningen.

Je speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming en afgifte van een evenementenvergunning. Overleg met diverse betrokkenen komt hierbij kijken. Je toetst aanvragen op volledigheid en zorgt voor vastlegging van gemaakte afspraken. Belangrijk uitgangspunt is dat je niet alleen toetst maar met de organisator meedenkt.

Je stelt vergunningen op met inachtneming van alle betrokken belangen. Ook beantwoord je informatievragen van evenementenorganisatoren en voer je evaluatiegesprekken.

Verder denk je als projectgroeplid mee over de verbetering van het proces rondom de evenementenvergunning en doet voorstellen ter verbetering van dit proces, het voortraject en het evaluatietraject.

Wie ben jij?
Wat verwachten we van jou? / Functie eisen:

  • Klantgerichtheid;
  • Resultaatgerichtheid;
  • Politieke sensitiviteit;
  • Bij voorkeur ten minste 3 jaar ervaring op het gebied van het verlenen van evenementenvergunningen;
  • Kennis van en ervaring met de Drank- en Horecawet is wenselijk;
  • Kennis van de Wet Bibob is wenselijk;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Stressbestendig en goed in staat om het werk te plannen en te organiseren;
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en inlevingsvermogen;

Vacature kenmerken

CategorieOverheid

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

2020-06-26T10:10:58+00:00
Translate »