Project Engineer E & I

/Project Engineer E & I

Project Engineer E & I

Bergen op Zoom
Geplaatst 1 jaar geleden

Onze opdrachtgever in Bergen op Zoom is een toonaangevende wereldwijde producent van coatingharsen en additieven voor industriële, bouwkundige, beschermende, automotive en speciale coatings en inkten. allnex wordt erkend als pionier op het gebied van gespecialiseerde chemicaliën en biedt een uitgebreid assortiment producten, waaronder innovatieve vloeibare harsen en additieven, stralingsuithardende en poedercoatingharsen en crosslinkers voor gebruik op hout, metaal, plastic en andere oppervlakken. De locatie in Bergen op Zoom heeft circa 300 medewerkers.

Vacature Projectengineer E&I

Het onderdeel Engineering van de afdeling Maintenance & Engineering richt zich op de voorbereiding en realisatie van (grootschalige) modificatie- en nieuwbouwprojecten. Het onderzoeken van de mogelijkheden en mede tot stand brengen van investeringsprojecten v.w.b. het E&I deel, zodanig dat deze voldoen aan de gestelde eisen en (overheids-)voorschriften is de kerntaak.

De Projectengineer E&I rapporteert aan de Manager Maintenance & Engineering en geeft leiding aan (externe) E&I engineers en monteurs. Hij/zij is belast met het coördineren en begeleiden van vaktechnische werkzaamheden, het geven van aanwijzingen en instructies (coachen en begeleiden), het uitoefenen van toezicht en het bewaken van de voortgang, mede in het kader van NEN 3140.

Het taakgebied omvat in grote lijnen:

 • onderzoek en advisering m.b.t. E/I-systemen t.b.v. de sturing, controle en bewaking van processen en voorzieningen in bestaande, aan te passen en nieuwe installaties en apparatuur
 • opstellen van projectplannen en bespreken van het programma van eisen,
 • ontwikkelen en uitwerken van ideeën m.b.t. de aanpak en adviseren m.b.t. de wijze van uitvoering ((deels)uitbesteden)
 • aanvragen van offertes voor E&I instrumentaria en systemen en evt. uit te besteden engineeringwerkzaamheden
 • opstellen van de kostenbegroting
 • zorgdragen voor het uitwerken en realisatie van de goedgekeurde (deel)projecten op E&I gebied, rekening houdend met aansluiting met de bestaande of te ontwikkelen installaties/apparatuur en gebruikmakend van recente ontwikkelingen op technologisch gebied
 • bespreken/toelichten met opdrachtgever of projectleider

Wie zoeken wij:

Een kandidaat met

 • een afgeronde Bachelor Elektro-, Meet & Regeltechniek of Industriële Automatisering
 • aantoonbare werkervaring in projectengineering (10 jaar) in de (chemische) industrie
 • goede theoretische kennis van Instrumentatie en Control Systemen
 • ervaring met ATEX en HAZOPs
 • een sterk analytisch vermogen, ambitieus, leergierig en communicatief vaardig

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan in een dynamische omgeving, ter vervanging van een kennisdrager die met prepensioen gaat. Arbeidsvoorwaarden conform bedrijfseigen CAO.

Vacature kenmerken

CategorieTechniek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

2019-08-01T15:41:27+00:00
Translate »