Recruiter

/Recruiter

Recruiter

Rotterdam
Geplaatst 3 weken geleden

Vacature Recruiter 

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend detacheringsbureau met vestigingen in Amerika, Mexico, Canada, Zuid- Afrika, Abu Dhabi, Australie, United Kingdom, Ierland, Spanje en Nederland. Als onderdeel van de Fluor Corporation, een van ‘s werelds grootste Engineerings, Procurement, Construction en Maintenance service organisaties, is onze opdrachtgever actief in diverse technische sectoren w.o. de Olie en Gas-, de (petro)Chemie-, de (rail)Infra- en de Energiesector.

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen vijftien jaar een aanzienlijk netwerk van klanten op kunnen bouwen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Het zijn in hoofdzaak langdurige detacheringsopdrachten, maar in een aantal gevallen gaat het ook om een vaste positie bij een van onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgever kiest voor een degelijke en professionele aanpak. Na het voeren van één of meerdere gesprekken, begint onze opdrachtgever met het actief bemiddelen tussen de medewerker en de opdrachtgever. Hierbij gaan zij uit van de competenties van hun sollicitanten en de mogelijkheden die op de projecten bij hun opdrachtgevers geboden worden. In hun streven naar een hoge mate van professionaliteit gaan zij uit van een langdurige relatie met zowel hun medewerkers als hun opdrachtgevers.

In Nederland zijn er drie kantoren gevestigd in Hoofddorp, Rotterdam en Bergen op Zoom. De administratie van deze drie kantoren wordt geregeld vanuit Hoofddorp.

De functie Recruiter

Als Recruiter heb je een spilfunctie binnen de organisatie waarin je als teamplayer met veel initiatief en eigen verantwoordelijkheid opereert. Je bent in eerste instantie belast met het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Je weet je in te leven in verschillende werksituaties en vertaalt deze naar “de juiste medewerker op de juiste plaats”. Samen met de opdrachtgever bepaal je het profiel van de te werven kandidaten, voert de eerste sollicitatiegesprekken met de geselecteerde sollicitanten en je onderhandelt met alle betrokken partijen. In je werk word je ondersteund door enthousiaste en professionele collega’s en kun je gebruik maken van de meest moderne apparatuur. Tevens bepaal je mede het beleid en het gezicht van onze organisatie richting de arbeidsmarkt en coördineert de hiervoor uit te voeren acties.

De functie-eisen

  • Je hebt een opleiding op MBO+ / HBO niveau en een aantal jaren ervaring, bij voorkeur opgedaan in de technische uitzend-, detachering- of recruitmentbranche.
  • Naast uitstekende contactuele vaardigheden heb je gevoel voor wat mensen beweegt, affiniteit met techniek en beschik je over tact, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en ben je een entrepreneur pur sang.
  • Heb je geen ervaring maar wel veel organisatietalent, een goed gevoel voor commercie en een grote drive tot presteren, ook dan ben je uitgenodigd om naar deze baan te solliciteren.

De arbeidsvoorwaarden

Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaarden- pakket waarbij succesvol opereren van individu en organisatie duidelijk naar voren komen. Tevens zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden waarbij een internationale carrière tot de mogelijkheden kan behoren.

Vacature kenmerken

CategorieHuman Resources

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

2020-03-25T08:49:04+00:00
Translate »