Werkvoorbereider Ketelinstallaties Moerdijk

/Werkvoorbereider Ketelinstallaties Moerdijk

Werkvoorbereider Ketelinstallaties Moerdijk

Moerdijk
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature Werkvoorbereider Ketelinstallaties Moerdijk

Waar ga je werken als Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke, multidisciplinaire dienstverlener in de energie, gas,- (petro-) chemie, proces industrie, farmaceutica en infra projecten. Elke dag werken onze mensen bij onze klanten aan het beheerst en succesvol voltooien van maintenance turnarounds en projecten. Op die manier heeft onze opdrachtgever inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd met vele vooraanstaande multinationals en hebben zij zich ontwikkeld als een belangrijke partner in de uitvoering van hun projecten. Het project is bij Attero in Moerdijk. Tot en met december is dit een dagdienst-functie. Vanaf week 1-2018 vindt er de “stop” plaats en verschuiven de werktijden naar 15.00 – 00.00 uur.

Functieomschrijving

Wat houdt de functie van Werkvoorbereider in?

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan een effectieve en efficiënte realisatie van de onderhoudswerkzaamheden door het uitvoeren van werkvoorbereidings- en planningswerkzaamheden plus het verwerken van technisch administratieve gegevens. Tevens is het mogelijk dat je als werkvoorbereider ingezet wordt op een deel van de supervisie tijdens de uitvoer van projecten.

Welke taken en verantwoordelijkheden heeft de Werkvoorbereider?

 • Je maakt aan de hand van een PI&D en technische tekening een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden en jij maakt/controleert de bijbehorende kostprijscalculaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvragen van prijzen, bestellen van materialen en het beoordelen van aanbiedingen van leveranciers. Vervolgens zorg je voor de opvolging van bestellingen en het inboeken bij levering.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen werkmethoden, deelactiviteiten, tijdsplanningen en de ingeschatte doorlooptijden.
 • Je bewaakt en verwerkt meer- en minderwerk.
 • Je verzorgt een volledige en correcte werkmap.
 • Toezicht houden tijdens de uitvoer van de opgestelde werkpakketten.

Aan welk profiel dient de Werkvoorbereider te voldoen?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde of Algemeen Operationele Techniek (minimaal 2 jaar relevante werkervaring).
 • Je hebt affiniteit en/of kennis van industriële ketelinstallaties/verbrandingsovens (bijv. vanuit energie of afvalverwerkende industrie)
 • Je beschikt over algemene PC vaardigheden en hebt bij voorkeur ervaring met werkvoorbereidingspakketten als Roser of SAP
 • Je werkt accuraat en bent stressbestendig.
 • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus van de organisatie en beschikt over een sterke overtuigingskracht.
 • Je bent in staat om onafhankelijk te opereren naar opdrachtgever, projectteam en uitvoering.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
 • Je bent bereid om te reizen en eventueel te verblijven op locatie van de opdrachtgever (binnen Nederland).

Wat bieden wij je als Werkvoorbereider?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waarin we continu op zoek zijn naar hogere toegevoegde waarde voor onze klanten. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer binnen een stabiel familiebedrijf. Bij goed functioneren bieden wij werkzekerheid (in de vorm van een baan voor onbepaalde tijd) en begeleiding in de loopbaanontwikkeling.

Vacature kenmerken

CategorieTechniek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Uw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd kan plaatsvinden. In ons privacy statement kunt u nalezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken.

By | 2018-11-12T11:40:34+00:00 november 12th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Werkvoorbereider Ketelinstallaties Moerdijk
Translate »